Quatar: Užíváme život na Banana Island

Katar je fajn. Let 6 hodin přímo z Prahy do Doha. Pohoda, příjemný a pohodový letadlo, Quatar airlines patří ostatně ke špičce. Řekl bych, že na stejné úrovni s Emirates.

Byznysku jsem nebral. Jednak je to krátký let, za druhé to byl ranní let (přespali jsme ale v Marriotu na letišti, protože fakt nerad vstávám brzo). V 9 jsme letěli. Dva filmy, oběd, pár sklenek Bayleis a bylo fajn 🙂
Banana Island: vlastní přístav v Doha, dojeli jsme taxíkem. Pefektní čistý katamaran, půl hodiny plavba. Luxusní rezort na malém ostrově.
Tady paráda. Úslužný perosnál, moře jak kafe, slunce a bílá pláž. Po ostrově privátní golfové elektromobily, jídlo báječné. 
Jo, taky tu týden vyjde na 400.000 CZK, takže tu nepotkáte uřvané strejce s pivem v ruce. 
Místní mají ramadán, a je fakt, že tu chlast není povolen. Ale nikdo neprudí, jsou nesmírně ochotní. 
Jídlo super luxus. Čerstvé a perfektní. Chtěl bych vidět, jak by tady reagovali na dvojí kvalitu potravin, co je normou v Evropě 🙂 
Trocha toho cukříku, miluju to:
Podnikání a trading dávají svobodu. A volnost 🙂 Místo těšení se na víkend se prostě sbalíte a vyrazíte do světa, kdy máte chuť a náladu. Lenka se vrátila před 2 týdny z Egypta, byla jí v CZ kosa… no a tak jsme během projížďky na motorkách prostě zabukli hotel a let. 
O tom to je. Ne si dokazovat, jaký jsem borec a dělat ze sebe guru. Ne lpět na penězích a abych proboha hlavně vydělal další milion … ale je to o tom, užít život a vše, co nabízí. 
Velká pokora, velká vděčnost …. a přeju vám všem, abyste to prožívali také
Martin.
PS: „Kdo tvrdí, že něco nejde, musí ustoupit těm, kteří to dělají!“. To říká jeden můj kamarád, x-násobný milionář a totální pohodář. Vemte si to k srdci, funguje to 🙂