Důchod ve 45 letech :) Ono to jde, když se chce…

Život máš kámo takový, jaký si ho uděláš 🙂

Když budeš remcat a nadávat, tak bude na 3,14ču
Když budeš žít stylem „to nejde“ anebo „ten to dělá blbě“, no tak holt budeš bezvadný kritik všeho …. ale většinou to budou jen „kyselé hrozny“.
Před cca 6 roky, když jsem se blížil 40ce, mi došla jedna zásadní věc: Nemá smysl řešit, co si o tobě kdo myslí. Většina lidí prostě závidí, sama houby dosáhne. 
Proč se zabývat tro(t)ly? 
Přináší to něco …? Ne.

Nemarním čas

Šel jsem si za svým. Obklopil jsem se chytřejšími lidmi – nemusím nic složitého vymýšlet. Přebírám funkční postupy a podílím se na projektech.
S normálními lidmi mám bezvadné dealy a spolupráce – rozjíždíme tolik nových věcí, že je to prostě paráda. Zakyslíci tohle nikdy nepochopí…
Nejlepší projekty vznikly letos na cestách. V lednu Dominikánská republika, únor Egypt, březen Rio de Janeiro…. teď jsem na Mauriciu.
Důchod ve 45 letech
Dnes pohoda klídek tabáček. Jsem v důchodu. Dělám jen to, co chci. Mám srandu z týpků, co se pořád za něčím plazí a štve je úspěch druhých – ti si nevidí na špičku nosu a proto jsou holt tam, kde jsou 🙂
Já si život užívám – a to může dnes každý. Mauricius je fajn, s milostivou paní po boku 😀
Jednu firmu jsem prodal (psal jsem o tom níže)  a nastartoval jsem pořádně „investorský kvadrant“. Dělám to, co mne baví a co chci – a je fakt, že baví mne především nové projekty.
Burza a trading jedou už na „automat“. Chytří lidé okolo za mne řeší už 85% obchodů – jak jsem psal, nic vymýšlet nemusím.

Kudy do vlaku

Kdo chce začít, má další příležitost od 11.12. Budu startovat kurz, kde ukážu kudy na to.
Z Mauricia zdraví
Martin