Touha dává křídla

Celý život je tak vzácný a unikátní. Každý z nás, co jsme na světě, jsme vítězem soutěže miliard v okamžiku početí 🙂 To už stojí za to, být na dar života hrdý a pořádně to tady, na tom božím světě, roztočit!

Jdi do toho a nečekej

Kdo váhá a čeká, toho úspěch nepotká. Kdo moc dumá, čůrá zeleně 🙂 Přece nepromarníme život čekáním a váháním. 
Štrádujeme si to tady v Riu u pláže, a hele, HDčko 🙂 Jdu zkusit pokecat s majitelem motorky, i když tenhle klub rozhodně neznám. Touha pokecat s brazilským motorkářem je velká.
No a za chvíli sedím na jeho mašině, na zádech barvy jeho klubu 🙂
No prostě zázraky se dějí, když si je přejete. Když si je hodně přejete a když jdete výsledku vstříc – kdybych seděl v CZ u televize a nadával na Zemana, Babiše, Okamuru a co já vím koho, asi bych si zde v Brazílii na motorku nesednul.
Je škoda, když „vítězové miliardového závodu“ zbytečně ztrácejí svůj životní dar v žabomyších debatách, místo aby dar života využili k pořádnému prožití.

Touha nebo strach?

Na xichtoknize jsem narazil na zvláštní otázku: Co lidi aktivuje do akce? Touha, nebo strach?
Touha je zázrak, kámo, zázrak.
Před 17 lety jsem měl pouze obrovskou touhu získat svobodu. Vypadnout z krysího závodu „práce- víkend- práce“. Měl jsem touhu budovat firmy se skvělými lidmi, budovat si příjmy, být nezávislý.
Možná taky toužíte po tom, mít celý rok slunce nad hlavou. Máte to před sebou – zapojte touhu, úsilí a vytrvalost. Mně to trvalo plných 17 roků. Byla to jízda, báječná a úžasná.

Loni jsem dal zdarma návod, deset lekcí. Letos, protože dávat je fajn, to zopakuji. Od 26.3 zase zadarmo ukážu postupy, kterými jsem se dostal z „krysího závodu“ k nezávislosti.
Prošel jsem mnoha byznysy, vám ukážu ten nejjednodušší a nejvýnosnější, jaký jsem kdy získal.
Jestli máte stejnou touhu uspět, tak můžeme jít společně 🙂
Martin