Globální peníze, globální vesnice.

V Čechách je kosa. Vrátili jsme se z Dominikány (klasický Karibo, hic a fajn kočky) a hele: v CZ kosa a národ šílí z volby prezidenta. Jako by to nakonec nebylo jedno, jeden horší jako druhý. A ruku na pupík, o zásadních věcech se už v CZ dávno nerozhoduje (bohužel).

Byznys a rodina nejdřív
V CZ rychle vyřešit byznys. Roman Horký dělá konečně svůj spreadový kurz (jupí, čerte!) a tak tým připravuje kampaně a webináře. Mrknout do firmy, jak fungujeme (už to jde beze mne, super). Mrknout na dceru (16 let, takže samostatná v pohodě, cestovat s náma už nechce, jede si svůj život).
Prodat podíly v Silverum, páč si chceme uvolnit ruce (Silverum je v dobrých rukách a exitové podmínky byly v pohodě). 
… a pryč!
Volá kámoš, že by frčel za sluncem. Mně je kosa, takže slovo dá slovo a večer lezou z kompu letenky a ubytování. Egypt, Hurghada. Podmínkou je dolet za 5 hodin (nechci se kuchat v letadle) a ne tak velký horko jak v Dominikáně. Ok, splněno.
.. a zpátky
Píše Roman, jestli jsem teda nezapomněl na webinář v neděli. Nezapomněl, udělám let na otočku (Hurghada-Mnichov-Praha a zpět). V neděli 18.2. budeme vysílat, budu v CZ, a pak zase zpátky k faraonům.
Svět je globální vesnice. Dřív bylo drsný jet 200 kiláků. Dnes není problém na otočku dát Afriku. A tohle je podle mne to důležité. Ne který šéfík zrovna kváká v televizi, že je náčelník CZ 🙂
Žijte svůj život, řešte to, co ovlivnit lze. Kašlete na neschopné trotly, na závistivé burany a samolibé klauny. Místo remcání nad prezidentem, místo drbání „těch druhých“ oslavíme medaile na olympiádě, užijeme sluníčka a uděláme pořádný webinář pro Romana 🙂
Ať se daří!
Martin
PS: Život, byznys a trading si dávejte vždy all inclusive 🙂 Ať vám slunce svítí a koně letí s větrem o závod!