Půlku máš vyhranou předem

„Polovinu máš vyhranou už díky tomu, kde ses narodil“.
Tak tohle se mi honilo hlavou, když jsme vyrazili na výlet autem na jednu skrytou pláž. Klimatizované pohodlné auto, průvodce na místě s loďkou, čekala nás privátní pláž …
… a cestou jsme potkali také „odvrácenou tvář“ Karibiku.

Jestli máte jedinou starost, zda vyhraje Zeman nebo Drahoš, jestli bude Babiš premiér … jestli má soused lepší auto …. jestli dostanete dovolenou když nebude pršet …. tak teprve tady si uvědomíte, jaké „starosti“ to jsou 
Tihle lidé to mají těžké. Mizerné vzdělání, mizerné možnosti obstarat si pořádnou práci. Přesto neremcají, nenadávají. Jsou v klidu a snaží se. Z 90% i u těch chatrčí nesmírně čistí, upravení.
Život je fajn. Polovinu máme vyhranou už tím, kde jsme se narodili. Buďme vděční, že tu druhou polovinu můžeme vyhrávat už díky startu, který těmto lidem dán nebyl.
PS: Kdo mne znáte, víte, že rozhodně nejsem „vítač“ ani „sluníčko“. Ale pokoru a vděčnost z fajn života, z fajn šancí a fajn lidí kolem sebe, tu cítím vždy.
Ať se daří!
Martin
PS: Na té pláži jsem zobchodoval Edukativní opční tip číslo 582. Na cestě zpět jsem v autě zobchodoval také Edukativní opční tip II.
PPS: Jak obchoduji opce? Velmi jednoduše :)  Manuál zdarma si stáhněte zde:



Martin Kopáček manuál zdarma


Chcete umět naše postupy, chcete znát kompletní know-how? 
Vstupte našeho Online kurzu a budete to umět také: