Před 14 lety jsem s kamarádem Tomášem a Pavlem seděl u kafe. Kreslili jsme plán na jeden byznys, ve kterém jsme viděli potenciál. Šlo tehdy o propojení nákladní dopravy s kontejnerovým systémem dopravy zboží z Číny. Zkoumali jsme, promýšleli, vypisovali kontakty, počítali.

Tomáš s Pavlem se rozhodli do byznysu jít. Já jsem se tehdy nepřidal. A to byla kardinální chyba, přátelé. Tomáš a Pavel vybudovali firmu, která se stala lídrem v této oblasti. Po pár letech došlo k fúzi, firmu koupil německý podnik. Oba kamarádi si rozdělili přes 25 milionů. No, chyběl jsem u založení firmy, chyběl jsem samozřejmě také u dělení této velké částky.
Od těch dob jsem velmi opatrný, abych nic nezmeškal. Nejdůležitější je být ve správný čas na správném místě.  Příležitosti se v životě podruhé opakují jen málokdy.
Zítra je poslední den, kdy je otevřen vstup do našeho opčního kurzu. Na palubě je už přes 300 lidí. Už máme otevřeny i první obchody. Tuhle šanci prostě nezmeškáme.  O příležitostech v životě, v byznysu a na burze si budeme povídat zítra naposled. Na webináři ve 20:00 hodin budete mít poslední šanci naskočit na palubu. Budete tu toho?
To, že jsem se před 14 lety neúčastnil byznysu, byla chyba – mohl jsem shrábnout 8.615.000 korun. Ano, tenhle balík mi tehdy utekl. Vezměte si z toho poučení. Buďte v neděli na správném místě, ve správný čas. A udělejte to správné rozhodnutí. Držím vám palce.
Ať se daří!
Martin