Workshop: Živá akce pro 200 opčních obchodníků

Všem, kdo  jste dorazili na sobotní živou akci, moc děkuju za tu skvělou pracovní atmosféru.

Pro mne to byl zážitek: 
Potkat přes 200 lidí zaujatých stejným tématem … to je sen každého tradera!



1) Moc díky, že jste dorazili na prezenci včas. Lenka a Míša vám moc děkují za perfektní spolupráci při odbavení „nástupu na palubu“. 
Je skvělé, že jsme mohli začít včas a dodržovat harmonogramy přednášek.

2) Jste skvělé publikum – vyřizuji vám všem obrovské poděkování od Pavla Hály, Eli Lindišové, Honzy Vašíčka a Honzy Dvořáka. 
Všichni přednášející se shodli, že pro tak pozorné publikum bylo radost prezentovat. Následné debaty o přestávkách – to jsou ty spontánní žážitky, které online akce prostě nemůže nikdy zprostředkovat!

3) Děkuji za perfektní přístup při přestávkách – rozhodli jsme se pro kratší přestávky, aby přednášející mohli využít čas na podrobné prezentace. A vy jste byli skvělí, protože coffeebreaky a lunchbreak proběhly v pohodě, perfektně jste stihli kafe a občerstvení ve stanoveném (krátkém) čase. Díky tomu jsme mohli jet přesně podle „jízdního řádu“. 

4) Všichni přednášející vám děkují za fair-play přístup. Respektovali jste „pravidla moštárny“ – a proto dnes mohu jednat s přednášejícími o tom, že určité pasáže přednášek pro ty z vás, kteří jste na workshopu byli, zpřístupníme ze záznamu. Jakmile to bude dokončené, dám vám vědět – prosím teď o strpení, nebude to snadné domluvit a sestříhat.

5) Mne jste dostali do kolen. Když jsem dělal v poledne výzvu pro zájemce o další pokračování, čekali jsme tak 10-15 lidí. Je vás přes 100 … Tohle je pro mne zase „nabuzovák“ – jak jsem už psal a řekl x-krát: lidi s motivací podpořím. Takže se vám omlouvám za tu frontu ke kameře, fakt jste mi vyrazili dech – a mám obrovskou motivaci v rozšiřování kurzu pokračovat a jít s vámi dál.

6) Síťování, networking – hodně z vás se u kamery a u osobních rozhovorů shodlo, že je pro ně velkým přínosem komunita lidí kolem kurzu a workshopu. Velké pozitivum fóra je sdílení myšlenek a postupů. 
Velké pozitivum workshopu a osobních setkání je navázání osobních kontaktů, které přes monitor a klávesnici prostě vzniknout nemohou. 
Pro nás to bylo nakopnutí k nápadu, že budeme ve spolupráci s vámi dělat neformální setkávání – pokud budete mít zájem – k tradingu, k navázání kontaktů, k osobnímu poznání atd atd. 

7) Díky za feedbacky k přednáškám. Bylo to nadupané – viděli jste lidi, se kterými máme čest v tradingu spolupracovat. Viděli jste, jak se kolegové specializují a jak používají to, co umějí. Je jasné, že nikdo neumí vše – univerzální trader, který obchoduje forex, komodity, indexy, opce, akcie a k tomu jede price action, fundamenty, automaty atd. je sci-fi pohádka. Na sobotní akci jste viděli tradingovou realitu. Představili se vám lidé, kteří přispívají k mému vlastnímu tradingu, kteří jsou ve svých oborech dál než jsem já. Viděli jste přednášky, které jsou o světelné roky od mého přístupu – a díky tomu můj trading doplňují. Zároveň vidíte cesty, kterými se můžete ubírat dál. 

Takže suma sumárum: Moc vám děkuji (i jménem kolegů) za skvělou pracovní atmosféru po celou dobu našeho setkání. Obrazovou fotoreportáž a krátký sestřih bude :) Zpřístupnění přednášek pro vás, kteří jste dorazili, řešíme s kolegy. Moc mne motivuje to, co jste mi řekli „na kameru“ a v osobních rozhovorech. A makáme na tom, abychom se s vámi mohli potkávat i nadále, už při neformálních setkáních.


Ať se daří!     



Jan Dvořák: Fundamenty firem

Pavel Hála: Indikátory a volatilita

Pavel Hála: COT v praxi tradera

… coffeebreak

Jan Vašíček: Market profile v praxi opčního obchodníka

Elena Lindišová: Komoditní spready

Martin Kopáček: Volatilita a VIX
lunchbreak 🙂



——————


PS: Jak obchoduji opce? Velmi jednoduše :)  Manuál zdarma si stáhněte zde:




Martin Kopáček manuál zdarma